Fotograf pris

Jeg er veldig glad for at du tar økonomien til bryllupsdagen din på alvor. Her kan du lese litt om pris og hva du kan forvente mens vi jobber sammen. Og definitivt kan vi finne en skreddersydd plan bare for din store dag. Fortell meg om dagen din!


Prisen inkluderer altid et planleggingsmøte. Vi snakker om vielsen og fotografering, gir anbefalinger og det viktigste – vi blir bedre kjent med hverandre.

Viktig! Jeg tilbyr fleksibel avbestilling på grunn av covid situasjonen. Blir ditt bryllup utsatt eller avbestilt, da finner vi en annen dato eller blir det gratis avbestillingen.


Parets portrett

NOK 3000

Fotografering før bryllupet. Du velger et sted og stemning så tar vi de flotteste bilder. Disse bildene passer bra til din bryllups netside, bryllupskort eller  bryllupsinvitasjoner. (2 timer)

10 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


Portretter på bryllupsdag

NOK 8500

Fotografering før eller etter seremonien. Vi drar til et valgt sted og tar deres vakreste bilder. (2-3 timer)

50 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


+

Seremoni og portretter

NOK 13500

Fotografering av vielsen i dokumentarstil og portretter på et valgt sted før eller etter seremoni. (4 timer)

100 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


+ + +

Bryllupsdag

NOK 16500

Jeg begynner dagen med bilder av brudeparets forberedelser hos frisøren, på hotellet eller hjemme. Deretter tar jeg bilder av vielsen og vanligvis tar vi portrett bilder etter seremonien. Til slutt jeg tar de første bildene på bryllupsfesten: ankomst, gruppebilder, første skål. (6-7 timer)

150 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


+ ++

Bryllupsdag og fest

NOK 19500

Jeg begynner dagen med bilder av brudeparets forberedelser hos frisøren, på hotellet eller hjemme. Deretter tar jeg bilder av vielsen og vanligvis tar vi portrett bilder etter seremonien. Til slutt jeg tar bildene på bryllupsfesten: ankomst, gruppebilder, første skål, kakeskjæring, brudevals. (10 timer)

250 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


+++ +++

Parets fotografering + bryllupsdag og fest

NOK 22000

Forlovese fotografering før bryllupet og full fotografering av bryllupsdagen.

350 utvalgte og redigerte bilder både i farger og svarthvitt.


* Prisene er beregnet for et bryllup i Bergensområdet, men jeg tar gjerne bilder over hele Norge og i utlandet. Reise og overnattings kostnader kommer i tillegg.

** De oppgitte prisene skal få +25% MVA