Bryllupsbudsjett

Jeg er veldig glad for at du tar økonomien til bryllupsdagen din på alvor. Her kan du finne ut prisen til tjenester og lese om hva du kan forvente mens vi ha de gøy sammen. Og definitivt kan vi finne en skreddersydd plan bare for din store dag.
Du, fortell meg om dagen din!

Parets fotografering

Kr 5 000
1.5 timer, 10 bilder
Fotografering før bryllupet. Du velger et sted og stemning så tar vi de flotteste bilder. Disse bildene passer bra til din bryllups netside, bryllupskort eller bryllupsinvitasjoner.
Ja tak!

Portretter på bryllupsdag

Kr 13 000
2 timer, 50 bilder
Fotografering før eller etter seremonien. Vi drar til et valgt sted og tar deres vakreste bilder.
Flott!

Seremoni og portretter

Kr 18 000
4 timer, 100bilder
Fotografering av vielsen i dokumentarstil og portretter på et valgt sted før eller etter seremonien.
Greit!

Bryllupsdag

Kr 23 000
6 timer, 150bilder
Jeg begynner dagen med bilder av brudeparets forberedelser hos frisøren, på hotellet eller hjemme. Deretter tar jeg bilder av vielsen og vanligvis tar vi portrett bilder etter seremonien. Til slutt jeg tar de første bildene på bryllupsfesten: ankomst, gruppebilder, første skål.
Herlig

Bryllupsdag og fest

Kr 30 000
10 timer, 250bilder
Jeg begynner dagen med bilder av brudeparets forberedelser hos frisøren, på hotellet eller hjemme. Deretter tar jeg bilder av vielsen og vanligvis tar vi portrett bilder etter seremonien. Til slutt jeg tar bildene på bryllupsfesten: ankomst, gruppebilder, første skål, kakeskjæring, brudevals.
Absolut

Parets foto + bryllupsdag + fest

Kr 35 000
12 timer, 350 bilder
Forlovelse fotografering før bryllupet og full fotografering av bryllupsdagen.
Jeg vil ha den!

Planleggingsmøte

Prisen inkluderer altid et planleggingsmøte. Vi snakker om vielsen og fotografering, gir anbefalinger og det viktigste – vi blir bedre kjent med hverandre.

Reisegodtgjørelse

Prisene er beregnet for et bryllup i Bergensområdet, men jeg tar gjerne bilder over hele Norge og i utlandet. Reise og overnattings kostnader kommer i tillegg.

Dronefotografering

Norsk landskap er absolutt fantastisk sett ovenfra. Er du interresert i dronebilder på bryllupet ditt? Vil du utfordre meg til å ta flere unike bilder? Gi meg en beskjed!

Bryllupsfotografering pris